ja nee andersom thumbs Bekijk groter

ja nee andersom thumbs

Nieuw product

Ja en nee sticker net andersom als dat je normaal vindt op de brievenbussen. "Ja Wél ONGEADRESSEERD RECLAMEDRUKWERK  Nee Geen HUIS AAN HUIS BLADEN" Afmeting: 14 cm lang en 3 cm hoog. Deze ja en nee stickers worden gebruikt als brievenbustickers. GEEN VERZENDKOSTEN. 

Meer details

Vorige
ja en nee sticker andersom Emoji
ja en nee sticker...
2,49 €
Volgende
Nee Nee Emoji sticker
Nee Nee Emoji...
2,49 €

2,49 € incl. btw

Meer informatie


Ja en nee sticker eenvoudig te bestellen ZONDER VERZENDKOSTEN

Met deze ja en nee Stickers zal de postbezorger zien dat u niet gediend bent van onnodige reclame. janee stickers zijn zeer eenvoudig aan te brengen op een gladde ondergrond. Plak de janee sticker bijvoorbeeld op het klepje van de brievenbus. Ja en nee sticker is duidelijk en helder en fullcolor geprint. Geen onnodig veel papier meer in de brievenbus. 

Afmeting: 3 cm hoog en 14 cm lang 

Hoe meer er wordt besteld hoe hoger de korting:

1 x Ja Nee sticker=€ 2,49
10 x Ja Nee stickers=€ 20,00
50 x Ja Nee stickers=€ 75,00
100 x Ja Nee stickers=€ 100,00
250 x Ja Nee stickers=€ 187,50
500 x Ja Nee stickers=€ 350,00


Waarom zou u er niet voor zorgen dat u Wél ongeadresseerd reklamedrukwerk en geen Huis aan Huis Bladen meer ontvangt.
Bent u milieu bewust en heeft u ook zo'n hekel aan onnodig veel papier in de brievenbus, janee stickers bestellen en het probleem is opgelost.

Bij ons kunt u ook een grote bestelling aanvragen stickers reclame ja nee, hierdoor kunt u de hele wijk of appartementen complex voorzien van janee stickers, ook de postbode waardeert de anti reclame stickers. 

Steeds meer bedrijven weten de weg te vinden naar uw brievenbus, voorkom onnodig reclamedrukwerk met onze brievenbusstickers speciaal voor op de brievenbus. 

Wenst u een andere ja en nee stikker te bestellen, bijvoorbeeld met een andere tekst of misschien wel met een andere afbeelding, stuur dan een email naar vragen@stickermaster.nl